Anasayfa | Fotograf Albümü |Forumumuz |Downloads | Hesabınız | Ziyaretçi Defteri|İletişim| Radyo

Oymalitepe.Net :: Başlığı Görüntüle - Erdoğan: Sıkı kenetlendiğimiz sürece terör amacına ulaşmayac
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   GirişGiriş 

Erdoğan: Sıkı kenetlendiğimiz sürece terör amacına ulaşmayac

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Oymalitepe.Net Forum Ana Sayfası -> Türkiye ve Dünya Gündemi Türkiye ve Dünya Gündemi
Önceki Başlık :: Sonraki Başlık  
Yazar Mesaj

eliferdem

Elmas Üye
Elmas Üye



Kayıt: Sep 06, 2008
Mesajlar: 3901




MesajTarih: 06 Kasım 2008, Perşembe 10:50:08    Mesaj Konusu: Erdoğan: Sıkı kenetlendiğimiz sürece terör amacına ulaşmayac Alıntıyla Cevap Ver

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhuriyetimizin en büyük başarısı da bana göre milletimizin bütün fertlerini vatandaşlık temelinde birleştirmesi olmasıdır. Bugünlerde aziz şehitlerimizin acısını, kahraman gazilerimizin fedakarlıklarını millet olarak derinden hissediyoruz. Bir kez daha ilan etmek istiyorum ki, birlik ve beraberliğimize, anayasal düzenimize kast eden bölücü teröre karşı yürüttüğümüz mücadele, işte bu sağlam zemin üzerinde inanç ve kararlılıkla devam edecektir" dedi.
Başbakanlık Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyeti Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Bugünün Cumhuriyet’in ilan edilişinin 84. yıldönümünü tam bir duygu birliği ve gururla kutlamanın heyecanının hep birlikte yaşandığını belirten Erdoğan, kutlamaları, bu birliği daha da derinleştirmek, milletin hiç bir ferdini dışarıda bırakmadan birbirimizi ve cumhuriyete sadakati en üst düzeyde göstermek için çok anlamlı bir fırsat olarak gördüğünü ifade etti. Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti:
"Bugün Atatürk’ün en büyük eserim dediği cumhuriyet değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür.
Bizi tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan yapan yüksek değerlerimizi daha gür bir sesle yüceltmenin tam zamanıdır. bu anlamlı günde aziz Türk milletinin kardeş kavgası çıkarmak için beyhude bir çaba içinde olan şer ve nifak odaklarına bir kez daha en anlamlı cevabı vereceğine inanıyorum.
Bu duygu birliğini koruduğumuz, kışkırtma ve tahrikler karşısında birbirimizden şüphe duymak yerine daha sıkı kenetlendiğimiz sürece bölücü terörün hain saldırıları asla amacına ulaşmayacaktır.
Ben, etnik kökeni, inancı, yaşam biçimi ne olursa olsun hiçbir vatandaşımızın devletine, milletine, bayrağına, vatanına ve cumhuriyet değerlerine sadakatinden asla şüphe duymuyorum.
Unutmayalım ki biz en zor zamanlarında dünyaya sadakat ve vatanseverliğin eşsiz örneklerini göstererek bugünlere gelmiş büyük bir milletiz. Cumhuriyetimizin en büyük başarısı da bana göre milletimizin bütün fertlerini vatandaşlık temelinde birleştirmiş olmasıdır.
Bugünlerde aziz şehitlerimizin acısını, kahraman gazilerimizin fedakarlıklarını millet olarak derinden hissediyoruz.
Bir kez daha ilan etmek istiyorum ki birlik ve beraberliğimize anayasal düzenimize kast eden bölücü teröre karşı yürüttüğümüz mücadele işte bu sağlam zemin üzerinde inanç ve kararlılıkla devam edecektir.
Unutmayalım ki yokluk ve imkansızlıklar içinde bile umutsuzluğa kapılmayan aziz milletimiz inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü Kurtuluş Savaşı’nı zaferle neticelendirmiştir."

"EŞSİZ ZAFER"-
Bu eşsiz zafer üzerinden yükselen Türkiye Cumhuriyeti’nin demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak ebediyen yaşayacağını vurgulayan Başbakan Erdoğan, masajında, "Devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek Türkiye’yi Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine taşımakta kararlıyız. Cumhuriyetimizin kuruluş ideali olan bu hedefe bugün her zamankinden daha yakınız" dedi. Erdoğan, şöyle devam etti:
"Ne mutlu bize ki milletimiz, birlik ve beraberlik içinde cumhuriyetimiz bütün değer ve kurumlarıyla özümsemiş, Türkiye’yi çağdaş dünya devletleri içinde hak ettiği saygın konuma yükseltmek için gerekli olan iradeyi her zaman ortaya koymuştur.
Bugün Türkiye Cumhuriyeti, etrafımızda yaşanan bütün olumsuz gelişmelere rağmen, demokratik gelişme ve ekonomik kalkınmasını birlikte sağlayarak bölgesine istikrar ve refah ihraç eden bir ülke haline gelmiştir. Bunda son yıllarda yakaladığımız siyasi ve ekonomik istikrarın da büyük payı vardır.
Milletçe bu güven ve istikrar ortamını koruyarak birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkacak, cumhuriyetimizin temel değerlerini her türlü sosyal ve siyasi tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz.
İnanıyorum ki bundan sonra da cumhuriyetimizin çağdaşlaşma hedefleri doğrultusunda çok daha büyük mesafeler kat edecek, çok daha büyük başarılarla Cumhuriyetimizi taçlandıracağız.
Bizi aydınlık geleceğimize taşılan bu inançla Cumhuriyetimiz 84. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum. Bu anlamlı günde, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, aziz vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum."

Yan!" diyorum içime!..." Sadece sen yan! " Ve"Dayan!"diyorum gönlüme!..."Herkes mutlu olsun!... Sen dayan!..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder

zafersoy

Platinyum Üye
Platinyum Üye



Kayıt: Oct 30, 2008
Mesajlar: 2039
Nereden: TRABZON



MesajTarih: 29 Kasım 2008, Cumartesi 01:06:31    Mesaj Konusu: Re: Erdoğan: Sıkı kenetlendiğimiz sürece terör amacına ulaşm Alıntıyla Cevap Ver

ülkem insanının kenetlenmesi biraz zordur.helede şu seçim arefesinde.konu eski tarihli ama her an güncelliğini koruyacak bir konu.on kişi bir araya gelsin onundanda ayrı ses yükselir.siyasi görüşleri,yaşam felsefeleri farklıdır.hatta oturup bir tartışma platformu oluştursunlar akşam başlayıp sabaha kadar tartışılsa hiç bir konu hakkında uzlaşmaya varılmaz.öyleki türkler ve kürtler diye bir ayrımın yapıldığı şu günlerde diğer kökenleride katarsak,yine türkiye içerisinde türk sünniler ve türk aleviler,kürt sünniler ve kürt aleviler mevcut.ayrıca lazlar,göçmenler ve diğer etnik azınlıklar ne kadar bütünde türk kimliği taşısada birbirleriyle hiç bir kültürel alışverişi yoktur.ama iş gelipte sınır güvenliğine dayanınca tabiki herkes tek yumruk olur.bunun içinde dost görünen komşu düşman ülkeler tarafından bize savaş açılması lazım .

<div>Ayağın kırıldı diye üzülme. Allah sana belki kanat verecek. <br>Kuyu dibinde kaldın diye kırılma belki oradan bile bir kapı açılır. <br>Yusuf kuyudan sultan oldu.."</div><br>
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder

Tüm kadın aksesuar fırsatları için tıklayın !


Mesajları Göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Oymalitepe.Net Forum Ana Sayfası -> Türkiye ve Dünya Gündemi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

We request you retain the full copyright notice below including the link to www.phpbb.com. This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers but also helps build interest, traffic and use of phpBB 2.0. If you cannot (for good reason) retain the full copyright we request you at least leave in place the Powered by phpBB line, with phpBB linked to www.phpbb.com. If you refuse to include even this then support on our forums may be affected. The phpBB Group : 2002 // --> Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Copyright © 2008 Oymalitepe.Net & Site Kurulumu-Düzenleme: L@ZKaN - kuzeyinoglu - ^^KaRaYeL^^