Nereden: İstanbul
Tarih: 12 Ekim 2008, Pazar 01:33:56 Mesaj Konusu:
Ebu Sa'îdi'l-Hudri (R.a) anlatıyor:
"Resülullah (S.A.V) buyurdular ki:
"Kim Allah Teâla hazretlerinin rızası için bir derece tevazu izhar eder (alçak gönüllü) olursa, Allah, onu bu sebeple, bir derece yükseltir. Kim de Allah'a bir derece kibirde bulunursa, Allah da onu bu sebeple bir derece alçaltır, böylece onu esfel-i safilîne (aşağıların aşağısına) atar."
.......Rüzgar gibi geçti hayatımdan, adı ^^KaRaYeL^^ olan.......
Tarih: 18 Ekim 2008, Cumartesi 20:33:37 Mesaj Konusu: Re:
''ÜZRİNE GÜNEŞ DOĞAN GÜNLERİN HAYIRRLISI CUMA GÜNÜDÜR.O GÜN HZ.ADEM HALKOLUNMUŞ, GÜN CENNETE KONULMUŞ VE YİNE GÜN ORADAN ÇIKARTILIŞTIRR.''(HADİS-İ ŞERİF)
Nereden: TRABZON
Tarih: 20 Kasım 2008, Perşembe 10:54:14 Mesaj Konusu: Re:
link açılmıyor:=((
<div>Ayağın kırıldı diye üzülme. Allah sana belki kanat verecek. <br>Kuyu dibinde kaldın diye kırılma belki oradan bile bir kapı açılır. <br>Yusuf kuyudan sultan oldu.."</div><br>
Nereden: Almanya
Tarih: 05 Şubat 2009, Perşembe 01:06:54 Mesaj Konusu:
İbnu Mes'ûd (radıyalllâhu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtü vesselâm)'ın yanına girmiştir. Onu bir hasır örgünün üzerinde uyumuş buldum. Hasır, (vüçudunun açık olan) yan taraflarında izler bırakmıştı.
"Ey Allah'ın Resûlü dedim, sana bir yaygı te'min etsek de hasırın üstüne sersek, onun sertliğine karşı sizi korusa!"
"Ben kim, dünya kim. Dünya ile benim misâlim, bir ağacın altında gölgelenip sonra terkedip giden yolcunun misali gibidir."
Nereden: MeLBoUrNe"AUstRaLiA"
Tarih: 13 Nisan 2009, Pazartesi 06:01:10 Mesaj Konusu:
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh
İbnu Mes'ûd (radıyalllâhu anh) anlatıyor:"Resûlullah (aleyhissalâtü vesselâm)'ın yanına girmiştir. Onu bir hasır örgünün üzerinde uyumuş buldum. Hasır, (vüçudunun açık olan) yan taraflarında izler bırakmıştı.
"Ey Allah'ın Resûlü dedim, sana bir yaygı te'min etsek de hasırın üstüne sersek, onun sertliğine karşı sizi korusa!"
"Ben kim, dünya kim. Dünya ile benim misâlim, bir ağacın altında gölgelenip sonra terkedip giden yolcunun misali gibidir."
Tirmizî, Zühd 44, (2378)
"Önceki güneşlerin hepsi battı ve gitti, bizim güneşimizse batmayacak ebedi" Seyyid Abdûlkadir-i Geylani
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız