Anasayfa | Fotograf Albümü |Forumumuz |Downloads | Hesabınız | Ziyaretçi Defteri|İletişim| Radyo

Oymalitepe.Net :: Başlığı Görüntüle - Video paylaşım sitemiz hizmetinizde
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   GirişGiriş 

Video paylaşım sitemiz hizmetinizde

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Oymalitepe.Net Forum Ana Sayfası -> Forum Kuralları ve Duyurularımız Forum Kuralları ve Duyurularımız
Önceki Başlık :: Sonraki Başlık  
Yazar Mesaj

ZaKDaRiZa

Mareşal
<b>Mareşal</b>



Kayıt: Feb 15, 2008
Mesajlar: 1527
Nereden: Trabzon



MesajTarih: 10 Şubat 2010, Çarşamba 09:46:56    Mesaj Konusu: Video paylaşım sitemiz hizmetinizde Alıntıyla Cevap Ver

Degerli ziyaretcilerimiz hepimiz zaman zaman video sitelerinde gezinir sevdigimiz videolara göz atarız. Bu videoları bir arada toplamak isterseniz yeni hizmete giren sitemiz www.videoarsiv.net hizmetinize girmiştir.
Yapmaniz gereken iki adımla üye olmak ve sevdiginiz videoların lınklerini panelinizden video ekleye tıklayıp linki oraya yapıştırmaniz. gerisini sistem hallediyor. Sevdiginiz ve eklediginiz bütün videolar sizin isminizaltında ve sizin kanalınızda yayınlanacaktır.

bir çok özelligi buluna sitenin bazı özelliklerini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Güçlendirilmiş Kullanıcı Paneli
Üyeleriniz için tasarlanan yeni panel artık daha anlaşılır ve daha gelişmiş hale getirilmiştir. Böylelikle üyeleriniz site içi etkileşimini maksimum seviyede yapabilecekler.

Üye Gurupları
Üyeleriniz kendi guruplarını kurabilir, oluşturduğu guruba kişi davet edebilmektedir. Üye ler üye oldukları guruplara gönderdikleri videoları ekleyebilmektedir.

Kanal Sistemi
Her üye kendine ait bir kanal sayfasına sahiptir. Üye kanalından göndermiş olduğu videoları diğer ziyaretçiler ile paylaşabilmektedir. Kanal sayfasında üyenin favori videoları, abone olduğu guruplar ve arkadaşlarına ait ayrı bölümler yer almaktadır.

Arkadaşlık Sistemi
Üyeler siteye kayıt olan diğer üyelere arkadaşlık teklifinde bulunabilirler. Teklifin kabul edilmesi durumunda üye panelinde yer alan arkadaşlarım linki altından birbirleriyle daha kolay etkileşim kurabilmektedirler.

Mesaj Sistemi
Üyeler birbirleri ile özel mesaj yöntemi ile site içinden mesajlaşabilmektedir.

Video Yorumları
Üyeleriniz videolar üzerinde yorum yapabilmektedir. Yorum sistemi resim doğrulaması ile artık daha güvenli hale getirilmiştir.

Video Puanlama
Ziyaretçileriniz videolara puan verebilmektedir. Ajax sistemi ile hazırlanan oy verme sistemi 5 üzerinden verilmekte olup görsel olarak ajax ile hazırlanmıştır.

Yeni SEOF ve SEO Sistemi
WordPress uygulamasının güçlü seo sistemi esas alınarak v3 de full seof ve seo desteği sağlanmıştır.

üye olup şimdiden videolarınızı ekleyebilirsiniz. Teşekkürler

www.videoarsiv.net

ZaKDaRiZa Ben insanlari beni sevsinler diye sevmedim <br> <br>
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger

LionModApk

Aktif Üye
Aktif Üye



Kayıt: Jan 21, 2022
Mesajlar: 33




MesajTarih: 22 Ocak 2022, Cumartesi 20:09:51    Mesaj Konusu: Re: Video paylaşım sitemiz hizmetinizde Alıntıyla Cevap Ver

One of the most popular network for watching Pinoy Teleserye all over the Philippines is GMA 7.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder

asadali8888

Aktif Üye
Aktif Üye



Kayıt: Feb 07, 2022
Mesajlar: 12




MesajTarih: 07 Şubat 2022, Pazartesi 15:35:21    Mesaj Konusu: Re: Video paylaşım sitemiz hizmetinizde Alıntıyla Cevap Ver

Dhankesari Lottery Result today is updated here above side of this page and you can download Dhankesari Lottery Result today. Dhankesari lottery is one of the most famous lottery across India. Dhankesari lottery ticket buyers are increasing day by day. As you know Dhankesari state lottery draw schedule three times as (Dhankesari Morning) 11:00 AM, (Dhankesari Day) 4:00 PM &(Dhankesari Night) 8:00 PM. Stay connected with us to check and download daily Dhankesari state lottery draw result. There are many lotteries which carries a lot of fan club like Kerala State lottery, Sikkim State Lottery, Nagaland State Lottery and Mizoram State Lottery.

https://dhankesariresults.in/dhankesari-lottery-result-04-00-pm.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder

Tüm kadın aksesuar fırsatları için tıklayın !


Mesajları Göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Oymalitepe.Net Forum Ana Sayfası -> Forum Kuralları ve Duyurularımız Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

We request you retain the full copyright notice below including the link to www.phpbb.com. This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers but also helps build interest, traffic and use of phpBB 2.0. If you cannot (for good reason) retain the full copyright we request you at least leave in place the Powered by phpBB line, with phpBB linked to www.phpbb.com. If you refuse to include even this then support on our forums may be affected. The phpBB Group : 2002 // --> Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Copyright © 2008 Oymalitepe.Net & Site Kurulumu-Düzenleme: L@ZKaN - kuzeyinoglu - ^^KaRaYeL^^