Nereden: istanbul(sessiz şehir)
Tarih: 03 Haziran 2008, Salı 18:29:53 Mesaj Konusu: ANNEYE MEKTUP
Merhaba annem,
Gülümseyenim,Gül suyum, gül yüzüm,
Sen gideli 17 yıl 9 ay,11 gün olmuş...Ne kadar da çok olmuş...
Bir bir saydım,gidişini ve sensizliğin adını koyduğum sensiz günleri..
Hüznün duvarlarına atmışım kendimi,Girdaplardayım,çıkmazlardayım..
Firardayım,dağınığım,amansızım,zamansızım.......
Son anneler gününde,seni uykuda izledim...Hala sıcak hala dimdikduruyordun..Ve ne güzel bakıyordun...
Ellerindeki nasırlara gül suyu sürdüm,Hüznün duvarına asılmış resimlere baktım uzun süre...Ammada büyümüşüm be anne...
Geçenlerde bir kızla tanıştım..Sen kadar güzeldi nazarımda,Yüzündeki tebessüm ,ruhundaki sükunet, o konuştukça ben susuyordum..Sanki seni görüyordum......
Memleketi yüksek gerilim hatları sarmış anne..Neresinden gidersen git çarpılıyorsun bir yerde....
Sabaha karşı haliç te sahildeydim,son umutlarımıda denize attım..Sonra sen geldin aklıma..........
Haliç in orta yerinde bir bir aldım ve gökyüzüne astım umutlarımı,sonrasında mı??Yakamozlarda uyuya kalmışım...
Az da olsa. Ara sıra rüyalarıma gel gir....
Beni sıkıcasına sar kendine,sana tahrip gücü yüksek sorular sorasım geliyor...
Iraklı çocuklar mesela...Cennete geldiklerinde hepsine selamlarımı ilet..Gözlerinden öptüğümü söyle..Bir de aklımda bir şey var onlara dair..
Zebanilerle birlikte Cehennemde bekleyen amerikalı askerler için, o çocuklara tükürük bombası yaptım...O ruhsuzların yüzlerine atsınlar diye..
Memleketim de canavar insan manzaraları çoğaldı anne...
Biri annesini kesti,Diğeri kızının ırzına geçti...İşten eve dönmek isteyen kızlar için korkuların fon müziği çalıyor duraklarda...
Yazıklar oğlu yazıklar olsun diyesin geliyor biliyorum..
Günlük yaşayan riyakar insanları boş ver anne..Maskesiz yüzlerini gösterenleri bekliyor sonsuzluk..Rabbimin adaletine inananları...
Şehitlere,çocuklara,ve yetimlere iyi bak anne....
Kendinede....
Selametle Kalın....
ALINTI
<div>OYUN BİTİNCE ŞAH'DA PİYON'DA AYNI KUTUYA KOYULUR!!!!</div><br>
Mom, I hope this letter finds you well. As I delver deeper into my studies, I've found myself engrossed in a particularly challenging philosophy assignment. Given your extensive network and knowledge, I was wondering if you might know of a reputable website or service that provides philosophy assignment help UK specifically tailored to UK standards. Any recommendations would be immensely beneficial.I really miss you my mother.
As a student is going through the process of putting together an academic research paper or any other work, one of the important components which they may need to add to it is an annotated bibliography. However, such a piece of writing can be also created as an independent assignment. In particular, an annotated bibliography informs a professor and other readers about the sources used for your paper and why they are useful. As you write the annotated bibliography, it is essential to adhere to the established guidelines, including the right formatting style. For many students, this can be an impossible challenge. This is why many of them ask for annotated bibliography help from the experts at SupremeEssays.net. For an affordable price, you can hire a professional annotated bibliography maker who will follow your instructions and create the paper that serves its purpose well.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız