Anasayfa | Fotograf Albümü |Forumumuz |Downloads | Hesabınız | Ziyaretçi Defteri|İletişim| Radyo

Oymalitepe.Net :: Başlığı Görüntüle - Forum Kuralları
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   GirişGiriş 

Forum Kuralları

 
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    Oymalitepe.Net Forum Ana Sayfası -> Forum Kuralları ve Duyurularımız Forum Kuralları ve Duyurularımız
Önceki Başlık :: Sonraki Başlık  
Yazar Mesaj

kuzeyinoglu

Administrator
<b>Administrator</b>



Kayıt: Feb 14, 2008
Mesajlar: 716
Nereden: Trabzon



MesajTarih: 14 Şubat 2008, Perşembe 23:24:44    Mesaj Konusu: Forum Kuralları Alıntıyla Cevap Ver

Forum Kuralları

1 - Forumda yazılan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez.

2 - Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.)

3 - Din, politika, ırkçılık, siyasi propoganda, hakaret anlamında, ahlaka aykırı, küfürlü yazılar yasaktır. Her türlü dini ya da siyasi istismar mesajları fark edildiği ya da yöneticilere bildirildiği takdirde mesajın silinmesine müteakip üye uyarılmadan banlanacaktır.

4 - Üyelerin yeni bir Topic (konu-başlık) açmadan önce, o konu önceden açılmışmıdır diye kontrol etmeleri gerekir. Konu bulunmadığında Forum'un arama özeliğini kullanabilirler.

5 - Mesaj yazarken büyük harflerle yazı yazmak karşınızdaki kişiye bağırmak anlamına geldiği için büyük harflerle mesaj yazmamaya özen gösteriniz.

6 - Almak istediğiniz Nick'lerin ahlaka aykırı olmamasına dikkat edelim.

7 - Admin ve Moderatörler, yazılan yazının konuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler.

8 - Ülke güvenliğini tehlikeye sokacak ve T.C. Anayasasının suç olarak nitelendirdiği bilgi-belge-video-resim v.s. konular hakkında topic açmak mesaj yazmak kesinlikle yasaktır. Aksi durumunda topic / mesaj silinir üye yapmış olduğu harekete göre uyarılır ya da süresiz olarak forumdan banlanır.

9 - Sayfa açılışını zorlaştırıcı, yüksek boyutlu, genel sayfa düzenini bozucu, göze rahatsızlık veren imzalar kullanmak yasaktır.

10 - Kredi kartı numarası, cep telefonu numarası, msn adresi gibi başkasının kişisel bilgilerini vermek kesinlikle yasaktır.

11 - Aynı konuda, araya başkaları mesaj yazmadan, mesaj yazmak (flood) yasaktır. Bir mesajınıza bir şeyler eklemek istediğinizde, yenisini yazmak yerine "Değiştir" seçeneğini kullanmalısınız.

12 - Yeni konu açarken uygun bölüme açmaya lütfen dikkat ediniz. Konuyu hangi bölüme açacağınıza karar veremedıysenız moderatörlere danışınız. Aksı takdirde uyarmaksızın actıgınız konu silinebilir veya tasınalabilir. Bu konudaki karar bölüm moderatörü yada forum yöneticilerinin takdirindedir.

13 - Forumda küfürlü konuşmak, huzuru bozmak, gereksiz münakaşalara girmek yasaktır. Bu kurala aykırı hareket edenler forum kurallarına göre cezalandırılır.

14 - Forum kurallarının güncellenme ve ya yenilerinin eklenmesi hakkı forum yöneticilerince her zaman saklıdır. Forum kuralları güncellendiğinde ve ya yenisi eklendiginde forum yönetimi tarafından sizlere duyurulacaktır.

15 - Forumda yöneticiler dahil, hiç kimsenin yardım etme zorunluluğu yoktur. Forumda yardım/paylaşım tamamen gönüllü yapılır. Yapılacak olan yardım/paylaşımın büyüklüğü, yardım edecek veya paylaşacak kişinin yardımseverliğine kalmış bir şeydir. Hiçbir kullanıcı bir diğer kullanıcıyı yardımcı olmamakla suçlayamaz.

16 - Forum genelinde yeni konu açarken seçeceğiniz başlıklar açıklayıcı olmalıdır. ”Yardım edin..” “Acil yardım..” v.b. başlıklarla mesaj açmak yasaktır.

17 - Forum genelinde, yardım istemi amacıyla açılan başlıklara, konu hakkında bilgi sahibi olmadığı halde, sadece mesaj sayısını arttırmak veya başka nedenlerle saçma, konuyla alakasız mesajlar yazan üyeler forum yöneticileri tarafından 2 kere uyarılacaktır. Olayın 3. defa meydana gelmesi halinde kullanıcı forumlardan uzaklaştırılacaktır.

18 - Bu forumdaki üyelerin hareketleri ve mesajları kendi sorumluluklarındadır, şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez.

19 - Ahlaka aykırı her türlü slogan, küfür içeren, porno & adult resim ve parti logosu içeren avatar kullanmak yasaktır.

20 - Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenize ait eklentiler (resimler,avatarlar,grafikler) bulundurmanız, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack appz ve benzeri sitelerin tanıtımı yasaktır..

21 - Üyelerimizi rahatsız edici , reklam amaçlı ve uygun olmayan hiçbir özel mesaj gönderilemez. Gönderen üyelerin öncelikle uyarılmasına ,devam ettiği takdirde üyeliğinin silinmesine kadar sonuçlar doğabilir ki bu yönetimden biriside olsa değişmeyecektir. Özel mesajlarla diğer üyeleri rahatsız ederseniz rahatsız ettiğiniz üyenin forum yönetimine şikâyette bulunması halinde üyeliğinizin iptal edileceğini kabul ediyorsunuz demektir. (Şikâyet sonrası özel durum olarak özel mesajlar sadece webmaster(admin) tarafından kontrol edilebilmektedir..).

22 - Kesinlikle hiçbir konu hakkında (fıkra, resim vs.) halk deyimiyle bel altı olarak tabir edilen genel ahlaka aykırı mesaj yazmak yasaktır. Yazanların mesajları editlenerek uyarılır ve tekrar yapması durumunda forum kurallarına göre gerekli ceza verilir, gerekirse süresiz banlanabilir.

23-Forum içinde siyasi hiçbir mesaj yazılmayacaktır. Siyasi amaç güden resim, avatar ve karikatür kullanılmayacaktır. Siyasi mesaj yazan tüm üyeler ilk uyarılmalarından sonra devam ettiği takdirde forumdan süresiz olarak uzaklaştırılacaklardır.

24 - Üye forum kaydını tamamladıktan sonra ya da tüm bu şartları kabul etmiş kabul edilir.

Siteden banlama birkaç durumda en son başvurduğumuz yoldur. Ayrıca bazı durumlar hemen kısıtlama gerektirebilir. Bunlar kısaca:

*Kişi kurum ve kuruluşlarını incitici aşağılayıcı mesaj göndermek,
*Başka bir grup, zümre, din, ırk, siyasi görüş aleyhinde mesaj yollamak, bu mesajlara cevap vermek, siyasi içerikli mesaj atmak
*Belirli bir kesim, kişi ve kuruluşu incitici yaralayıcı haksız rekabet sağlayıcı imza, üye adı ve isim kullanmak
*Özel mesaj yolu ile yapılan hakaretler,
*Her ne nedenle olursa olsun, forum etiğine ve Oymalitepe.NET Forumlarına karşı yapılan hakaret ve karalamalar.



Oymalitepe.NET Forum Yönetimi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger

Tüm kadın aksesuar fırsatları için tıklayın !


Mesajları Göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    Oymalitepe.Net Forum Ana Sayfası -> Forum Kuralları ve Duyurularımız Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

We request you retain the full copyright notice below including the link to www.phpbb.com. This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers but also helps build interest, traffic and use of phpBB 2.0. If you cannot (for good reason) retain the full copyright we request you at least leave in place the Powered by phpBB line, with phpBB linked to www.phpbb.com. If you refuse to include even this then support on our forums may be affected. The phpBB Group : 2002 // --> Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Copyright © 2008 Oymalitepe.Net & Site Kurulumu-Düzenleme: L@ZKaN - kuzeyinoglu - ^^KaRaYeL^^